x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS ZAMP partner 21. Kongresa hotelijera + poziv autorima

Stručna služba ZAMP i ove je godine partner Kongresa hotelijera koji se, u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), održava u zagrebačkom hotelu Sheraton, 28. i 29. studenog. Bogat program kongresa možete pronaći na linku, a posebno vam želimo skrenuti pozornost na dvije panel diskusije koje će se održati drugog dana kongresa, 29.11.

„Budućnost turizma: rast kroz održivost – umjetnost, kultura i sport“ naziv je panel diskusije koja je na rasporedu u 10:30 sati, a među sudionicima, predstavnicima ministarstva i udruga, je i Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a koji će predstaviti važnost korištenja glazbe u hotelskom i turističkom poslovanju.

Panel diskusija „Sinergija hotelijerstva i kreativnih i kulturnih industrija“ na rasporedu je u 12 sati, a okupit će brojne predstavnike iz područja kulture, filma, glazbe, dizajna i arhitekture. Među njima je i Matej Meštrović, pijanist s međunarodnim iskustvom i dobitnik nagrade iz fonda „International“ Hrvatskog društva skladatelja.

Pozivamo zainteresirane autore na praćenje ovih panel diskusija i networking s potencijalnim partnerima, predstavnicima hotelijera Hrvatske!

Dio kongresa je i svečani bal hotelijera na kojem 28.11. u 19:30 nastupa Marko Tolja čiji koncert poklanja HDS ZAMP.

Više saznajte na linku.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.