x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Josipa Lisac: Dnevnik jedne karijere na 6. MAKK-u

Svojih pola stoljeća na sceni, glazbeno-životno partnerstvo s Karlom Metikošem, pomicanje granica u umjetnosti i suradnju s mladim talentima, Josipa Lisac predstavit će u ekskluzivnom razgovoru na nadolazećem MAKK-u, 22.11.! Razgovor s velikom glazbenom divom vodit će Saša Antić, frontman i autor TBF-a za kojeg je Josipa „velika inspiracija, jedina jedina i vječno mlada“.

Karijera ove umjetnice priča je o jednom neprekidnom istraživanju i mnogim uspješnim otkrićima. Ono što je David Bowiepredstavljao za britansku scenu, Josipa Lisac značila je za ovaj dio Europe, ne samo u glazbi, već i u kazalištu i modi. Odgovor na pitanje prilagođava li se Josipa Lisac vremenu ili se vrijeme prilagođava njoj, saznat ćemo u njenom makk-ovskom razgovoru kojeg možemo najaviti kao multimedijalno iskustvo.

Njen umjetnički, ali i ne samo umjetnički život, obilježilo je partnerstvo s Karlom Metikošem, kao i suradnja s Alkom Vuicom i Ivicom Krajačem. Danas se, pak, Josipa okrenula mladim i talentiranim glazbenicima i autorima, a iz tih suradnji nastaju novi uzbudljivi oblici zaigranosti i originalnosti. Ukratko, Josipa Lisac zaista nije poput drugih.

O svom glazbenom putovanju, glazbenoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, ali i kreativnom ekosustavu kakvim ga vidi Josipa Lisac, slušamo na 6. MAKK-u u ekskluzivnom razgovoru sa Sašom Antićem, 22. studenog!

www.makk.hr #makk2018

Dodaj događaj u svoj Facebook kalendar

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.