x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Članovima HDS-a besplatne ulaznice za 6. MAKK 2018.!

Pred nama je šesto izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK koja će se 22. i 23. studenog održati u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Organizator konferencije, HDS ZAMP, s posebnim će ponosom ugostiti svjetski priznatog autora, producenta i glazbenog kreativca, Guyja Chambersa, uz Robbieja Williamsa, zaslužnog za pop himne kao što su „Angels“, „Rock DJ“, „Feel“, „Let me entertain you“, „Strong“ i niz drugih.

Ekskluzivno za publiku MAKK-a, Chambers će u Zagrebu približiti svoj autorski rad i suradnju s Williamsom i ostalim zvijezdama, otkriti neke tajne zanata i podijeliti svoja razmišljanja o budućnosti autora i autorstva, na offline i online terenu. Za sve koji vole Robbiejeve hitove, ovo je prilika koja se ne propušta!

Kao posebnu gošću konferencije najavljujemo i našu glazbenu divu Josipu Lisac koja će u ekskluzivnom razgovoru predstaviti „dnevnik jedne karijere“. Razgovor s Josipom vodit će Saša Antić, frontman i autor TBF-a za kojeg je Josipa „velika inspiracija, jedna jedina i vječno mlada“.

U suradnji s Britanskom ambasadom, ovogodišnji MAKK ugostit će i Iana Mossa, direktora javnih poslova BPI-ja (British Phonographic Industry), institucije koja predvodi razvoj britanske glazbene industrije. Na svom makk-ovskom izlaganju, Moss će pričati o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti britanske glazbe, kulturnoj i ekonomskoj snazi njenog branda kao i perspektivi kreativaca u kontekstu izglasavanja nove EU Direktive o autorskom pravu.

Od bogatog sadržaja nadolazeće konferencije, izdvajamo panel diskusiju Gorana Milića koji će s međunarodnom postavom gostiju razgovarati o glazbi kao zrcalu duha vremena i trenutka. Osim što je jedan od frontmana Elementala, Luka Tralić Shot predvodit će i panel o hrvatskoj glazbenoj i gaming industriji za globalno tržište. Ostali sadržaji i kompletan program 6. MAKK-a bit će objavljeni na www.makk.hr .

Drugi dan MAKK-a, 23. studenog, bit će prilika za pobliže upoznavanje s aktualnim autorskopravnim izazovima, u organizaciji Hrvatskog društva za autorsko pravo.

Organizator konferencije, HDS ZAMP, za svoje je članove osigurao besplatne ulaznice za nadolazeći MAKK! Potvrdu svog dolaska pošaljite mailom na press@hds.hr najkasnije do ponedjeljka, 19. studenog!

Let us entertain (and inform) you – vidimo se 22. i 23. studenog 2018. na 6. Međunarodnoj autorskoj kreativnoj konferenciji MAKK! #makk2018

 

Dodaj događaj u svoj Facebook kalendar

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.