x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Iz prve ruke: Kako doći u medije i ostati tamo?

HDS ZAMP nastavlja seriju posjećenih tribina "Iz prve ruke": novo izdanje na rasporedu je u srijedu, 7. ožujka u 18 sati u dvorani Hrvatskog društva skladatelja (Berislavićeva 9), pod nazivom "Kako doći u medije i ostati tamo?".

Tribine "Iz prve ruke" namijenjene su autorima, glazbenicima i izvođačima, pogotovo onima koji se samostalno brinu o svojim karijerama, koncertima i izdanjima. Nadolazeća tribina približit će odnos medija i glazbenika i pokušati odgovoriti na neka od pitanja koja zanimaju brojne glazbene kreativce: kako privući pažnju medija, kako se uspješno predstaviti u svojim objavama, kako se "zavrtiti" u radijskom eteru i kakve objave novinari i urednici žele vidjeti u svom inboxu?

Prvo ovogodišnje izdanje "Iz prve ruke" okupit će predstavnike različitih medija koji će, khm, iz prve ruke uputiti glazbenike u ovaj neobično važan segment glazbene industrije: Zrinka Kunić (urednica portala Muzika.hr), Danijela-Ana Morić (novinarka Tportala), Alen Balen (direktor i glavni urednik Yammat.fm) i Nenad Blažic (glazbeni urednik Otvorenog radija).

Ulaz na tribinu je besplatan, uz prethodnu najavu mailom na press@hds.hr najkasnije do 6. ožujka.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.