x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Ja za ljubav neću moliti u Mojoj pjesmi

Sjajna ekipa, mladi i talentirani ljudi koji su odlučili napraviti pjesmu bez kompromisa, onako „po svome“ i kao odraz onoga što su u tom životnom trenutku bili. „Nismo razmišljali hoće li nešto biti od toga, a  evo dogodilo se sve!“ Oni su autori pjesme „Ja za ljubav neću moliti“: Ilan Kabiljo, Nina Badrić i Fayo, koju predstavljaju u našoj emisiji „Moja pjesma“.

Glazbu je Ilan napisao u SAD-u, a Nina i Fayo tekst su napisali u Hrvatskoj. Svatko od njih uz nju je vezan na poseban i dragocjen način. Ilan ju je skladao potaknut majčinim pozivima da se vrati u Hrvatsku. Za Fayu je ona jedna od najdražih pjesama koju je napisao, a Ninu je ta pjesma „pred ljudima objedinila kao umjetnicu, učinila prepoznatljivom“. Što su nam rekli o stvaranju ove pjesme koja je i danas vrćena pogledajte u našoj emisiji „Moja pjesma“ na našem Youtube kanalu i na CMC televiziji.

 

"Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.