x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS ZAMP partner 30. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika u Šibeniku

HDS ZAMP je partner i izlagač na jubilarnom, 30. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika, koji se u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) održava od 12. do 14. studenog u Šibeniku.

Filip Jelaš (direktor Jukebox.hr-a) i Milan Majerović-Stilinović, savjetnik za komunikacije HDS ZAMPa, u ponedjeljak 13. studenog održat će prezentaciju „Prava glazba za pravi poslovni rezultat“. Kroz ovo izlaganje i razgovor sudionici će dobiti odgovore na pitanja o važnosti korištenja glazbe u ugostiteljskim objektima: koliko glazba doprinosi atmosferi, imidžu, ali i prometu lokala? Jesu li mladi svjesni važnosti glazbe – što o tome kažu domaća i europska istraživanja? Koje su najčešće greške u korištenju glazbe? Koliko je važna kvaliteta zvuka/glasnoće? Je li glazba kao dodatna usluga skupa za ugostitelje?

Tom će prigodom Milan Majerović-Stilinović ekskluzivno najaviti i veliki nagradni natječaj HDS ZAMPa za sve ugostitelje u zemlji. U sklopu svečane večere i dodjele priznanja, gosti ovogodišnjeg Kongresa uživat će u koncertu Giuliana i grupe Viva, pod pokroviteljstvom HDS ZAMPa.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.