x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Radionica HDS ZAMPa na 54. Glazbenoj tribini Opatija

Svojevrsna Intro radionica za skladatelje okupljene na 54. Glazbenoj tribini Opatija zainteresirane će u petak, 10.11. u 10 sati u Kulturnom domu Zora u Opatiji provesti kroz „financijski put“ skladbe i njezinu monetizaciju -  odnosno ono što skladateljima omogućava da od svojeg kreativnog skladateljskog rada zarađuju za život. 

Predavanjem i razgovorom o ostvarivanju autorskih prava okupljeni će upoznati rad službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja, doznati kako ona ostvaruje prava skladatelja i štiti njihov rad te koje im ostale usluge može pružiti. Interaktivna radionica zamišljena je i kao mjesto razmjene iskustva i ali mjesto na kojem se odmah mogu dobiti neki praktični savjeti o služenju osobnim web profilom HDS ZAMP-a, načinu prijave djela, kategorijama bodovanja djela i mnogo drugih korisnih informacija.

Radionicu vode voditeljica Odjela članstva HDS ZAMP-a Tajana Ozmec i Marina Ferić Jančić iz Odjela za odnose s javnošću. 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.