x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS ZAMP na ovogodišnjem Zagreb Music Conference

Stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja partner je i sudionik ovogodišnjeg izdanja Zagreb Music Conference koje će se 19. i 20. rujna održati u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Savjetnik za komunikaciju HDS ZAMP-a, Milan Majerović Stilinović, sudjelovat će na panel diskusiji „Čemu služe glazbene udruge?“ koja će se održati u drugog dana konferencije, u srijedu, 20. rujna, u 20 sati. O funkcioniranju hrvatskih glazbenih udruga te načinima na koji one pomažu svojim članovima-kreativcima, uz predstavnika HDS ZAMP-a, govorit će i Arsen Pavešić (Klub Sirup, DJ sekcija HGU), Paolo Sfeci (HUZIP) te Silvije Varga (HDU/ZAPRAF).

Program ovogodišnjeg ZMC-a čine zanimljiva predavanja i paneli o raznim područjima glazbe – od studijskih tehnika preko organizacije koncerata do glazbenog izdavaštva i upravljanja karijerom. Konferencija je jedinstveno mjesto na kojem će sadašnji i budući glazbenici, producenti, ton majstori, audio inženjeri, glazbeni manageri, pravnici i urednici međusobno dijeliti znanja i iskustva s ciljem napredovanja i poboljšanja cijele glazbene industrije u Hrvatskoj.

Više na www.zmc.hr

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.