x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS ZAMP partner akcije za sigurnost djece u prometu

Stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i ove je godine partner edukativno-preventivne akcije Ministarstva unutarnjih poslova "Poštujte naše znakove" s ciljem zaštite djece u prvim danima njihovog samostalnog sudjelovanja u prometu.

Akcija će započeti javnom tribinom u četvrtak, 7. rujna, s početkom u 11 sati, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta. Na tribini će sudjelovati pravobraniteljica za djecu, znanstvenici i stručnjaci koji se bave sigurnošću u cestovnom prometu, policijski službenici za prevenciju i prevenciju u cestovnom prometu, predstavnici nadležnih ministarstva, agencija i gradskih institucija, predstavnici medija te učenici i studenti.

U petak, 8. rujna, u 11 sati na otvorenom prostoru ispred HNK Zagreb, bit će upriličen edukativno-preventivni program akcije "Poštujte naše znakove". Tom prilikom, uz radionice i edukativni poligon, bit će izvedeno i edukativno glazbeno-scensko djelo u kojem sudjeluju članovi Drame i Baleta Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba, glumci Kazališta Tvornica Lutaka, Dječji pjevački zbor Osnovne škole Izidora Kršnjavoga, Croatia Film i Zagrebačke mažoretkinje.

Pridružite nam se i POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE! 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.