x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Novi termini i novi gosti predstave Priroda i društvo

Edukativno-zabavna predstava Priroda i društvo, nastala u koprodukciji kolektiva SKROZ, ZKM-a i službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja, nastavlja se u svibnju s novim terminima i novim gostima kreativcima.

U nedjelju, 7. svibnja u 20 sati gostovat će filmski redatelj Danilo Šerbedžija, a izvedbu 9. svibnja u 11 sati obogatit će gostovanje autorice i glazbenice Ivane Husar Mlinac. Ansamblu Prirode i društva u srijedu, 10. svibnja u 20 sati pridružit će se kantautor Neno Belan. Uz cameo ulogu, gosti kreativci će nakon predstave približiti svoj kreativni proces i odgovarati na pitanja iz publike.

Priroda i društvo projekt je koji je HDS ZAMP inicirao s ciljem edukacije mladih o važnosti poštivanja autorskog prava i intelektualnog vlasništva. Od premijere u ožujku 2016. do danas, predstava je doživjela niz rasprodanih izvedbi kao i gostovanje na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku. Na dosadašnjim izvedbama, Priroda i društvo je, između ostalih, ugostila imena poput Darka Rundeka, Ivana Dečaka, Mirele Priselac Remi, Sandija Cenova, Vanne, Mile Kekina, Sare Renar i drugih.

Više detalja i informacije o kupnji ulaznica saznajte ovdje.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.