x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Hakiraj i inoviraj, prijavi se na Music Hackathon!

Prihvati izazov i inoviraj! Budi dio Music Hackathona, te u 13 sati predanog rada u šarolikom timu iznjedri najbolja rješenja za probleme u glazbenoj industriji koji svima zadaju glavobolju.

Ovaj hackathon, u organizaciji portala Muzika.hr te Hrvatskim društvom skladatelja, Deezerom, HUB385 i Iskonom kao partnerima, ima za cilj pokrenuti dijalog između različitih profesija radi aktivnog sudjelovanja u rješavanju problema glazbene industrije koristeći se tehnologijom na inovativne načine.

Music Hackathon se održava u subotu 10. prosinca od 9 do 22 sata, u HUB385 coworking prostoru u Zagrebu.

Ako si profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji poput developera, dizajnera, kreatora strategija, growth hackera, producenata, business developera, content creatora - prijavi se na obrascu. Možeš se prijaviti kao dio tima ili individualno. Rok za prijavu je srijeda 7. prosinca.

Mi ćemo se pobrinuti da imaš sve potrebno: udoban prostor, hranu, pića, brzi internet i podršku mentora. Na tebi je da daš sve od sebe jer najbolje rješenje osvaja put u Pariz za dvoje te posjet centrali Deezera gdje ćeš imati priliku upoznati ljude koji stoje iza ovog servisa, te njihov način rada.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.