x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Sve samo ne obična ljubavna pjesma

„Moja pjesma“ ovaj tjedan posvećena je „Običnoj ljubavnoj pjesmi“ Jurice Pađena, a o njoj govore i Bojan Mušćet, Massimo i Vlado Kalember. Kako je ovaj najveći hit grupe Aerodrom nastao iz jednog rifa i 1981. godine „pronašao“ svog autora, zašto je teško napisati običnu ljubavnu urbanu stvar, tko je uz nju stjecao neka prva iskustava, a tko na snimanju gostovao i još mnogo toga, možete doznati u ovotjednoj „Mojoj pjesmi“.

„Kad bih znao što je potrebno da pjesma postane hit, ja bih pisao samo hitove. No, jednostavno pjesma mora imati ono nešto i pravilo je da pravila nema. Kad ju prestaneš tražiti, pjesma ti sama dođe…“, kaže nam Pađen.

Njegova „Obična ljubavna pjesma“ sve je samo ne obična stvar, riječ je o evergreenu koji je i dan danas na području regije, sa svojih 35 godina starosti, među top 20 pjesama po vrćenju. 

Zato, pogledajte ovotjednu moju pjesmu i lagano pjevušite

"Običnu ljubavnu pjesmu,
Običnu ljubavnu stvar
Što kraja nema,
A ni početka
La-la-la-la-la-la-la-la...."

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.