x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Hrvati ponovno osvajaju Texas!

Country Strike zagrebački je country/rock bend, osnovan 2011., iza kojih su već dvije nagrade na prestižnom Texas Sounds International Country Music Awards - "Entertainer of the year" i "Personality of the year" koje su izborili u konkurenciji od 30 glazbenika iz cijelog svijeta 2015.

Ove godine hrvatski se kauboji ponovno spremaju na putovanje u Texas, na natjecanje bendova tijekom kojeg će snimiti i multimedijalno live izdanje, no u tome im treba i vaša pomoć. Putem web stranice Indiegogo, započeli su kampanju kojom prikupljaju financijska sredstva za svoj projekt. Uplatu koja će pomoći Country Strikeu da, osim putovanja, pokriju troškove snimanja i produkcije možete izvršiti putem linka OVDJE.

Bend se pobrinuo da svi koji im pomognu dobiju nešto zauzvrat - od digitalnog dowloada albuma za donaciju od 10 dolara preko potpisanog primjerka DVD-a za donaciju od 40 dolara te, pazite sad!, poseban ručni rad, električnu gitaru RBasic custom za donaciju od 3500 dolara!

Aktivnosti Country Strikea i njihovo putovanje u Texas pratite putem njihove službene facebook stranice.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.