x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Ante Cash: Kroz pjesme ljudima želim dati pozitivu

Svoj prošlogodišnji plesni ska hit - „Milena“ Ante Cash je odabrao za predstavljanje u našoj emisiji „Moja pjesma“. Kako je nastala, ima li veze s Dujmoćevom Milenom, je li slučajnost da ju Ante Cash izvodi s Postolarima i kako se Rajko našao u spotu, doznajte u izdanju Moje pjesme u kojem gostuju Ante Cash i Natko Smoljan.

„Svatko od nas je sazdan i od tuge i od sreće, jedino što je kod mene specifično jest to da ono to je loše, tužno, negativno ne želim dati ljudima, ne želim ih trovati, želim im dati nešto smiješno, nešto pozitivno“, pojašnjava Ante svoj autorski opus.

I neka, samo neka je što više pozitivnih vibri i u glazbi, a vi svakako pogledajte "Milenu" u Mojoj pjesmi na našem Youtube kanalu i na CMC televiziji

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.  

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.