x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Ivan Dečak i naša "Priroda i društvo" na Dječjem festivalu u Šibeniku

Autor i glazbenik, frontman grupe Vatra, Ivan Dečak, gost je predstave „Priroda i društvo“ koja u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku igra 23. lipnja na ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske u 21 sat.

Tako će mladi u Šibeniku imati priliku uživati u ovoj vrlo posebnoj, zanimljivoj i poučnoj predstavi, ali i čuti Ivanova razmišljanja o Internetu i umjetnosti, intelektualnom vlasništvu u digitalnom svijetu ali i načinima na koje se može pokazati poštovanje prema radu umjetnika.

„Priroda i društvo“ u režiji Nore Krstulović i izvedbi ZeKaeMa-a, projekt je koji je HDS ZAMP inicirao prošle godine a s ciljem edukacije mladih o važnosti poštivanja autorskog rada i umjetnosti, kulture i kreativnosti. Autorski ju, uz Kolektiv SKROZ (Nora Krstulović, Maja Sviben i Vedran Peternel), potpisuje i izvrsna glumačka ekipa: Edvin Liverić, Jasmin Telalović, Dora Polić Vitez, Zoran Čubrilo, Mia Biondić i Anđela Ramljak.

Dodatni „začin“ svakoj izvedbi je i gostovanje poznatih autora i drugih kreativaca, koji imaju priliku izreći i svoj stav i/ili se pridružiti propitkivanju položaja intelektualnog vlasništva i autora u doba digitalne tehnologije, streaminga i torrenta. 

Ako ste 23. lipnja u Šibeniku, nikako ne propustite ovaj odličan sat iz područja intelektualnog vlasništva i autorskog prava, uz koji ćete se i odlično zabaviti! 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.