x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS predstavlja: Tulum na Cvjetnom - Gretta i Radio Aktiv

Tulum na Cvjetnom naziv je koncerta na kojem će 11. lipnja na zagrebačkom Cvjetnom trgu nastupiti bendovi Gretta i Radio Aktiv. Riječ je o besplatnoj manifestaciji koja se u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja, stručne službe ZAMP i časopisa Story održava u sklopu aktualnog Mjeseca kulturnih i kreativnih industrija s ciljem predstavljanja domaćih kreativaca i njihovog kreativnog rada.

Mjesec kulturnih i kreativnih industrija svečanim su nastupom otvorili Gibonni i Matija Dedić, a Gretta i Radio Aktiv predstavit će drugo lice glazbe kao kreativne industrije, uz vesele ritmove, gitarske riffove i obilje plesa.

Prošlogodišnji pobjednici Karlovačko RockOff festivala, zagrebačka Gretta, odsvirat će pjesme sa svog novog albuma „Boje i mirisi“, ali i svoje poznate hitove poput „Malena“ i „Moderna“. Pulsko-zagrebački Radio Aktiv zaraznom će kombinacijom ska, funk i pop glazbe rasplesati Zagrepčane i njihove goste, a pjesme s njihovog posljednjeg albuma „Stvarnost između reklama“ i hitovi poput „Vrtimo se“ i „Stvaran svijet“ doživjet će svoju zagrebačku open-air premijeru.

Tulum na Cvjetnom počinje u subotu, 11. lipnja, od 19:30 sati, a ulaz je, naravno, slobodan.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.