x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Moja pjesma: Kandžija - Nema labavo

- Pjesmu smo počeli izvoditi na koncertima i prije nego je izašla. Publika je odlično reagirala na njih, tek kasnije su došli snimka i spot – tim riječima osječki reper Kandžija opisuje nastanak pjesme „Nema labavo“ kojom se bavi i ovotjedno izdanje emisije „Moja pjesma“ na CMC televiziji.

Za nastanak pjesme zaslužni su njeni autori: versove je ispisao Kandžija, a Matej Huljev autor je glazbe. Zajednički potpisuju aranžman pri čemu su jako pazili da pjesma dobro funkcionira uživo. „Nema labavo“ ujedno je i naziv posljednjeg Kandžijinog albuma kojeg potpisuje sa „svojim Golim ženama“. Album je kruna rada osječkog repera, piše portal Muzika.hr, a Kandžija „nije podlegao onom klasičnom sindromu pada kvalitete nakon prvog hvaljenog i uspješnog albuma, sindromu koji se mnogima događa, već je svakim albumom napredovao i to se itekako osjetilo“.

Spot je ugostio Vesnu Mimicu („Nema labavo je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi“) te Branka Uvodića („Pjesma ima mali uvod, pa zato Uvodić“), a vi pogledajte koja se priča krije iza nastanka pjesme...

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu. 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.