x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Otvoren Natječaj Aurea Fest Požega 2016.

Poštovani skladatelji, tekstopisci, aranžeri, pjevači i sastavi! Umjetničko organizacijsko vijeće Aurea Festa popularne glazbe Požega 2016. poziva Vas da se prijavite na Natječaj za nove pjesme. Natječaj je otvoren do 30.04.2016. godine. 

Natječaj za večer popularne glazbe Aurea Fest Požega 2016.

Poštovani skladatelji, tekstopisci, aranžeri, pjevači i sastavi. U ime Umjetničko organizacijskog vijeća Aurea festa popularne glazbe Požega 2016. pozivamo Vas da se prijavite na Natječaj za nove pjesme. Natječaj je otvoren do 30.04.2016. godine.

Na natječaj treba poslati gotovu snimku pjesme u Wave formatu, a u Wordu na jednom listu poslati podatke za Ugovor: naziv pjesme, autora glazbe, stihova i aranžmana, ime pjevača ili sastava i navesti odgovornu osobu s brojem telefona, adresom stanovanja, OIB i JMBG i e-mail adresom i na drugom listu čitko ispisane stihove pjesme. Sve poslati na našu e-mail adresu aureafest@gmail.com

Svaki pjevač/sastav na natječaj može poslati najviše tri pjesme, a Umjetnički odbor odlučit će do 20.05.2016. kojih 15 pjevača/sastava, odnosno pjesama, je odabrano. Odabrani pjevači/sastavi nakon toga potpisuju Izdavačko - izvođački ugovor, te trebaju snimiti spot i poslati ga do 15.08.2016. kako bi mogli složiti play liste za televizije i web stranicu. Te pjesme, odnosno pjevače/sastave, počet ćemo popularizirati 15 dana prije Festivala i nakon Festivala do kraja listopada 2016 na lokalnim radio i tv postajama.

Aurea fest popularne glazbe usmjeravat ćemo melodijsko-harmonijski i ritmički kontinentalnom izričaju tako da slobodno možete skladati u pop, pop-rock i pop-folk.

Sve informacije i odabire pjesama pjevača/sastava bit će na našoj web stranici na kojoj možete čitati sve o ovogodišnjem Aurea Festu Požega 2016., a dodatna pitanja možete poslati na e-mail prodirektora.

Festival će se održati u petak, 2. rujna 2016. uz prijenos Hrvatske radiotelevizije.

Želim Vam dobru inspiraciju i srdačno Vas pozdravljam.

U Požegi, 11. prosinca 2015.

Prodirektor za Aurea fest popularne glazbe:
Damjan Pirović
damjansx@gmail.com

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.