x

Moja pjesma - Rudolf Dvorski o pjesmi "Najlipša si": "Ićo, imamo hit 100%"

Uvijek radim pjesme za određene pjevače. Tako je moguće da pjevač uvijek potpuno prenese emociju moju pjesme“, otkrio nam je Rudolf Dvorski predstavljajući u emisiji „Moja pjesma“ svoju pjesmu „Najlipša si“ koju izvodi Ivica Sikirić Ićo.

Ovaj dugogodišnji hit, koji i danas - nakon petnaestak godina - mami emocije, nastao je gotovo u trenu. Refren mu se u mislim pojavio sasvim nenadano dok je s Ivicom Sikirićem Ićom išao na jedan intervju na kojem je, da zauvijek ne izgubio te stihove i glazbu, odlučio ne govoriti. Po povratku je na diktafon u samo 5 minuta snimio cijelu pjesmu koju je imao u mislima i Ivici rekao: „Evo je, imat ćemo hit 100%“. No ova pjesma i cijeli album bili su i prvi producentski radovi onda mladoga glazbenika, a danas jednog od najboljih hrvatskih producenata, Igora Ivanovića. Zašto je Rudolf Dvorski tada odabrao raditi baš s njim, kako su stvorili album na kojem se osjetila njihova pozitivna energija i zašto je za njega glazba nešto posebno, otkrijete u ovotjednom izdanju emisije „Moja pjesma“.

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

 

 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.