x

Moja pjesma: Šima Jovanovac: Zbog „Zajedno smo ostarili“ umalo sam 'izginuo'

„Dal se sjećaš, srećo moja
Kada sam te zaprosio…
Kada sam te kao mladu
Do oltara ja vodio
Kad pred Bogom riječ smo dali
Našu djecu odgajali
U životu svašta prošli
Do starosti, srećo, došli…“

„Pjesma 'Zajedno smo ostarili' nastala je jer nisam znao kako se odužiti supruzi koja je, u vrijeme nastanka pjesme, dakle 2003. godine, već 30 godina tako hrabro stajala uz čovjeka koji luta svijetom na sve strane i više je bilo gdje, nego kod kuće“, ispričao je Šima Jovanovac, autor glazbe ove pjesme koju je posvetio svojoj najvećoj ljubavi – supruzi Branki.

U emisiji „Moja pjesma“ gostuje i autor teksta, Vlado Mejdanac koji govori o njihovoj 20 godina dugoj suradnji tijekom koje su on i Šima postali veliki prijatelji!

Svakako nemojte propustiti dio u kojem Šima, u svom prepoznatljivom stilu, pun veselja i živosti, prepričava genijalnu dogodovštinu s jednog festivala na kojem je izvodio ovu pjesmu! … a možete i sami pokušati otkriti što se točno dogodilo; mi vam otkrivamo samo 'glavne likove' radnje: Šima, supruga Branka, punica i jedna saborska zastupnica…

 "Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.