x

Moja pjesma *posebno izdanje*: Od tišine do glazbe

Posebno izdanje emisije "Moja pjesma" ovog tjedna posvećeno je ekskluzivnoj izvedbi predstave "Od tišine do glazbe", Teatra Erato, koja je 8. veljače 2018. godine održana u Klubu hrvatskih glazbenika, Sax!, u Zagrebu. 

Glumac Ivan Đuričić u emisiji je detaljno predstavio cijeli projekt te najavio nove izvedbe i gostovanja u školama širom zemlje. Sve buduće najave i novosti o predstavi pratite na službenoj stranici: https://www.facebook.com/OdTisineDoGlazbe/

Pogledajte kako je bilo u Saxu! Koji su dragi glazbenici uživali u predstavi i što misle o njoj? Zašto je uopće HDS ZAMP postao partnerom ovog zabavno-edukativnog glazbenog putovanja i koja je uloga autora i zaštite njihovih prava u ovoj priči? Pogledajte ovdje: 

"Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.