x

Moja pjesma: Zoran Beloša: „Pjesma 'Ako nemam te' će nas vjerojatno nadživjeti“

„Imam dan, imam noć
Imam san i imam moć
Mjesec imam, zvijezde sve... 
Ništa nemam ako nemam te!“

U životu najviše razmišljamo kako platiti režije, što obući, koji auto voziti, a najmanje o onome što nam je najvrijednije i što se podsvjesno bojimo izgubiti. Pjesma 'Ako nemam te' nastala je upravo u jednom takvom trenutku spoznaje i pojave osjećaja panike i straha od mogućeg gubitka voljene osobe“, rekao je gost naše emisije „Moja pjesma“ Zoran Beloša o svojoj autorskoj pjesmi „Ako nemam te“, velikoj uspješnici benda Radio Luksemburg.

Koji ga se događaj posebno dojmio na koncertu u Novskoj? Je li pjesma u startu bila namijenjena komercijalnoj upotrebi? Kako su dečki iz benda svojevremeno postali 'trgovački putnici'? Što je još Zoran rekao o „duhu“ Dina Dvornika u studiju Srđana Sekulovića Skansija, usporedbi pjesme i „djeteta“ i doprinosu Nikole Marjanovića koji je otpjevao „Ako nemam te“,  pogledajte ovdje:

 

"Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.