x

Moja pjesma: Milana Vlaović: „Prava ljubav uistinu nije potrošna!“

U Mojoj pjesmi o „Pravoj ljubavi“ govore Milana Vlaović, autorica glazbe i teksta, Predrag Martinjak, autor aranžmana i Lana Jurčević, koja pjesmu izvodi u duetu s Lukom Nižetićem. Milana u emisiji govori o svom autorskom radu i pjesmama za koje joj inspiracija dolazi „spontano“. Pjesme joj, kako kaže, dolaze „na najčudnijim mjestima i u najneobičnijim situacijama“. A gdje je napisala „Pravu ljubav“…? Pogledajte!

Kako je Lana „prisvojila“ ovu pjesmu i koju poruku ona nosi? Je li Predrag Martinjak P'eggy već u početku prepoznao da će ona postati hit…?

 „Vrijednost pjesme očituje se u tome što ljudi u njoj prepoznaju neki dio sebe, svog života ili osjećaja. Lijepo mi je što je 'Prava ljubav' izašla u ljeto, a trajala je više od jednog ljeta“, zaključila je Milana. 

 

"Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.