x

Nimalo običan Šajetin "Evergrin" u našoj „Mojoj pjesmi“

Svestrani umjetnik, glazbenik, pjesnik, pisac i jedinstveni showman Dražen Turina Šajeta u „Mojoj pjesmi“ predstavio je jednu od najdražih vlastitih pjesama, "Evergrin".

Opčinjen zvukom i glamurom opatijskih festivala, pojavom Ive Robića i evergrinskim vremenima vlastita djetinstva, odlučio je napisati pjesmu za „šlager pjevača s leptir mašnom koji nastupa na hotelskim terasama“, a kako bi se i sam jednom našao u ulozi takva pjevača. Svoju retro pjesmu koja je sasvim „up to date“ posvetio je svojim roditeljima koji su se romantično upoznali na jednom plesnjaku. 

Šajeta nam je još otkrio i zašto sve pjesme piše na način da prvenstveno on bude njima zadovoljan, ali i zašto se u procesu stvaranja dosta kreće i hoda.

Na našem YouTube kanalu u "Mojoj pjesmi" uživajte uz „jedan predivan evergrin, što mami na ples“.

"Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.