x

Moja pjesma: Vlado Simčić Vava – Od pjesme „Oči su ti ocean“ nismo ništa očekivali

„Oči su ti ocean
A ja sam i kapetan i mornar
Slabog vida...
Oči su ti tako slane
A ja sam i kapetan i mornar
Slabog vida…
Oči su ti sad već znaš što…
A ja sam i kapetan i mornar
Izgubljenih leća…“

 „Želim se pretvoriti u podmornicu!“, bila je temeljna misao oko koje je Vlado Simčić Vava prije 12 godina počeo pisati tekst pjesme „Oči su ti ocean“ za koju su E.N.I. 2007. godine dobile Porin za najbolju izvedbu grupe s vokalom. Kako su reagirale članice grupe E.N.I., diskografi i producenti kada su čuli demo snimku i za koga ju je konkretno pisao? Pogledajte u emisiji "Moja pjesma"!

Pjesme radim prilično precizno – volim jutra, to je vrijeme u kojem radim na spoju melodijskog dijela i teksta. Tekstove pišem i prekrajam ujutro, a stvaranje glazbe je moj noćni životni stil“, rekao je Vava o svom „autorskom bioritmu“.

Bi li on osobno volio pjevati "Oči su ti ocean", bi li nešto na njoj mijenjao i zašto je, prema njegovom mišljenju, uloga producenta Dejana Oreškovića za ovu pjesmu bila od ključne važnosti, pogledajte ovdje:

"Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.