x

Moja pjesma: Mile Kekin: Kako je nastala "Samo za taj osjećaj"

Mile Kekin danas ne zna što ga je u mlađim danima inspiriralo na tekst pjesme „Samo za taj osjećaj“ koja govori o ljepoti mladosti, ali ona i danas na ljude prenosi svoj zarazni polet. „Na probi mi je, kad sam došao s tom pjesmom, bilo malo neugodno“, priča Mile i objašnjava kako se na neki način ispričao dečkim što je došao s pjesmom koja stilski više ide na Ibrcu Jusića nego ostatak repertoara koji se tada spremao izaći na albumu „Šamar“. Pa ipak nakon rifa koji je osmislio Zoki (Zoran Subošić) ona je „postala i zaživjela kao jedna vrlo svirljiva pjesma“, pomalo „američka“. „Svjestan sam da nema te pjesme, da mnogi možda i ne bi čuli za Hladno pivo, priča Mile - njezin autor i skladatelj.

O tome kako radi i zašto se osjeća kao storyteller, je li pronašao formulu kako sva ta djela nastaju u njegovoj glavi i nešto više o hitu „Samo za taj osjećaj“, pogledajte na našem Youtube kanalu u emisiji „Moja pjesma“.

Što se nas tiče, "Samo za taj osjećaj" daje odličan osjećaj!

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu. 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.