x

Moja pjesma: Meritas: O nastanku jedne posebne pjesme o ljubavi (Odjednom ti)

„Odjednom ti“ u izvedbi  dua Meritas i Massima svakako je zaslužila mjesto u serijalu „Moja pjesma“ u kojem ovu sezonu predstavljamo pjesme koje kod publike imaju posebno mjesto već više godina.

Nakon dva albuma, Anita Valo i Meri Jaman odlaze u Njemačku gdje nakon pauze od godinu i pol dana i novog punjenja baterija, na svoj izmišljeni engleski tekst i uz jednu gitaru stvaraju odličnu skladbu. Znale su, prisjećaju se, da je vrijeme da se vrate svojim suradnicima u Zagreb: producentu i aranžeru Dejanu Oreškoviću i autoricama teksta Ines Prajo i Arjani Kunštek.

I što se teksta tiče, on je odjednom jednostavno u hipu ispao od početka do kraja, jedne noć uz velike šalice kave. Dan danas ne znamo što je koja napisala, jednostavno smo se samo nadovezivale jedna na drugu, prisjećaju se Ines i Arjana. „Jednostavno se poklopilo dobra glazba, dobar tekst, dobri izvođači… vau!“

Je li „Odjednom ti“ ljubavna pjesma ili pjesma o ljubavi koju svatko i treba shvatiti upravo onako kako ga ona dotakne? Odgovor potražite u priči o njezinu nastajanju i doznajte zašto je i Dejan Orešković baš na tu pjesmu posebno ponosan, kao i koji je ključ uspješne suradnje više umjetnika. 

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu. 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.