x

Moja pjesma: Mario Vestić: Ova je pjesma kriva za sve!

Pjesma nastala prije trideset godina, prošla je kroz više generacija koje su pjevušile „Bili smo jednom najbolji, o nama su priče pričali ….“, a prema riječima Marija Vestića upravo je ta pjesma „kriva“ za sve što on danas radi. „Jednom kad noć“ prva je njegova snimljena pjesma i razlog zbog kojeg se počeo ozbiljnije baviti autorskim radom te je danas autor više od 250 pjesama i mnogo hitova. Upravo zato, Mario ju predstavlja u novom izdanju naš emisije „Moja pjesma“.

Sad ona živi neki svoj život, nevezano za trendove i neke nove generacije u njoj pronalaze isto ono što su i neke generacije prije njih“ kaže Mario a isto potvrđuje i Pero iz Opće opasnosti: „"Jednom kad noć" je od početka do dana današnjeg broj jedan od svih naših pjesama, jer jednostavno publika ju otad voli i ne pušta“.

Kako se dogodila ova pjesma i koji je bio njezin put, pogledajte u „Mojoj pjesmi“ na CMC televiziji i na našem YouTube kanalu. „Pjesme prolaze kraj nas i moraš biti tu u tom trenutku da ju uhvatiš. Jer, ako nisi tada tu, možda je više nikada nećeš sresti… Ja sam bio tamo kada je kraj mene prolazila „Jednom kad noć““. Ovome se uistinu nema što dodati, osim poziva da pogledate ovo izdanje „Moje pjesme“.

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.  

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.