x

Moja pjesma: Jacques Houdek: Pjesma „Živim za to“ je obilježila mnoge ljubavi

„Da žena mi budeš, nije to hir
u ljubavi ovoj sam našao mir
da zauvijek dijelimo dobro i zlo
živim za to…
Da na tvoju kosu mi miriše dan
i sunce nam uđe u naš mali stan
da zajedno stvaramo djecu i dom
živim za to, ja živim za to!“

 „Za mene je trajna vrijednost  jako važna u glazbi, a pjesma 'Živim za to' jest trajna vrijednost“, kaže Jacques Houdek, njezin autor glazbe i teksta. Je li pretendirala postati hitom i koji je grad obilježio ljubav Jacquesa i supruge Brigite za koju je pjesma i pisana, gledajte u novoj epizodi „Moja pjesma“ na CMC televiziji.  

Svoj značajan doprinos nastajanju dali su aranžeri Robert Vrbančić, basist i Goran Kovačić, klavijaturist koji su kao gosti sugovornici otkrili kako je izgledao put od Jacquesove ideje i „pjevušenja“ do iznimno uspješne, emocijom nabijene „groove laganice“.

Tko je još surađivao na pjesmi unijevši joj poseban žar i što se događa na koncertima kad je Jacques izvodi, pogledajte u videu!

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.


Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.