x

AUTORICA! - Mirela Priselac Remi: „Na pozornici padaju maske jer publika nanjuši folere“

U drugoj emisiji novog projekta „Autorica!“ gostovala je Mirela Priselac Remi. Energična Remi, frontwoman grupe Elemental, redovna članica Hrvatskog društva skladatelja, u emisiji je iznijela svoje mišljenje o položaju i ulozi žena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Posebno se osvrnula na stanje na alternativnoj sceni te dala i jedan koristan savjet mladim glazbenicama.

Koji je trenutak u njezinoj karijeri (konkretno jedna pjesma!), bio presudan za odluku da se više okrene autorskom radu i pisanju tekstova, pogledajte!

Jedan dio mene zaista vjeruje u to da ukoliko stvaramo, da bi to naše stvaralaštvo trebalo nositi nekakvu poruku u smislu neke intertekstualnosti, nekog podkonteksta, čitanja između redova“, rekla je.

Je li se ženama teže probiti u glazbenom svijetu, kako definira uspjeh i koliko je po njezinu mišljenju važan odnos s publikom, pogledajte ovdje:

 

Projekt AUTORICA! gledajte na CMC TV-u svakog radnog dana točno u podne,
a subotom i nedjeljom u 12 i 18 sati.


 ** Autorica! YouTube playlista: https://bit.ly/2kIUB4Q ** 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.