x

AUTOGRAM: Marko Kutlić: "Smisao pjesme je ušuljati se u nečije srce i zagrliti ga"

Marko Kutlić rođen je 18. svibnja 1995. godine. Marko je, kako sam kaže, "čovjek koji voli glazbu, koji voli stvarati". Svojom je vokalnom interpretacijom u kratkom roku zadobio pažnju javnosti, a u posljednje se vrijeme aktivnije posvetio autorskom radu, pa radi pjesme i za druge izvođače. 

Melodija pjesme "Usne tvoje", koju je predstavio u našem Autogramu, "progonila" ga je danima. Jednog se dana sjetio teksta kojeg mu je svojevremeno poslao kolega Aleksandar Čubrilo. Kada je tu melodiju pridružio Aleksandrovom tekstu, shvatio je da se oni savršeno poklapaju i tako je nastala pjesma "Usne tvoje", do danas na YouTubeu pregledana više od milijun puta.

Riječ je o 'pjesmi iz duše' koja govori o onome što svijetu danas najviše nedostaje - o ljubavi. Pjesmu je posvetio svima koji žale zbog krivih poteza koje su napravili u životu. Ona je jedno ohrabrenje da život tu ne staje, već treba ustati i krenuti dalje. Video je sniman na tajnim lokacijama pod redateljskom palicom Igora Ivanovića (dB Studio) i Davora Flama. Kako Marko stvara? Gdje ga sve inspiracija zna zateći...? Pogledajte u novom Autogramu koji HDS ZAMP realizira u suradnji sa CMC televizijom!

 

Marko u 60 sekundi

*** Autogram pratite na CMC televiziji od ponedjeljka do petka u 12 sati, subotom i nedjeljom u 12 i 18 sati i na našem YouTube kanalu ***

Kroz projekt "Autogram" javnosti predstavljamo nov(ij)u domaću autorsku scenu, kreativce mlađe od 30 godina, ali i ne puno starije od 30 godina. Podržavamo one koji tek dolaze, ali su već do sada svojim pjesmama javnosti dali do znanja da posjeduju originalni i zanimljiv glazbeni izričaj na koji svakako treba računati u budućnosti.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.