x

AUTOGRAM: Vlaho Arbulić: "Glazba je odnos autora sa samim sobom"

Vlaho Arbulić rođen je 15. svibnja 1990. godine u Konavlima. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja boravio je u Americi, a po povratku u Hrvatsku upisao Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) na kojem je i magistrirao.

Ljubav prema glazbi tijekom odrastanja bila je prisutna i jaka, a konačno je i prevladala. Ovaj mladi i talentirani glazbenik piše pjesme i pjeva na engleskom jer se nada da će izgraditi karijeru i izvan granica Hrvatske.

Njegov treći singl "Feel it", nakon singlova "Bla, Bla" i "Home", predstavio je u našem "Autogramu". Singl opisuje period "nove ljubavi" i način na koji od nje očekujemo da će zaliječiti sve rane iz prošlosti. Spot je sniman na litici u blizini Dubrovnika, a naš "Autogram" u Zagrebu gdje smo u suradnji sa CMC televizijom ugostili Vlahu te doznali više detalja o njegovom autorskom radu.

 

 

VLAHO u 60 sekundi:


 

Autogram pratite radnim danima u 12:00 sati, te subotom i nedjeljom dvokratno,
u 12:00 i 18:00 sati na CMC televiziji

"Autogram" je projekt HDS ZAMP-a kroz koji javnosti predstavljamo nov(ij)u domaću autorsku scenu, kreativce mlađe od 30 godina, ali i ne puno starije od 30 godina. Njime podržavamo one koji tek dolaze, ali su već do sada svojim pjesmama javnosti dali do znanja da na njih svakako treba računati u budućnosti zbog originalnog i zanimljivog glazbenog izričaja.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.