x

„Autogram“ – novi projekt HDS ZAMP-a na CMC televiziji

Nakon 3 sezone emitiranja projekta „Moja pjesma“ tijekom kojih su naši članovi ispričali priče o nastanku 120 svojih velikih pjesama, HDS ZAMP u suradnji sa CMC televizijom pokreće novi projekt pod nazivom „Autogram“.

Kroz njega ćemo javnosti predstavljati nov(ij)u domaću autorsku scenu, kreativce mlađe od 30 godina, ali i ne puno starije od 30 godina. „Autogramom“ želimo podržati one koji tek dolaze, ali su već do sada svojim pjesmama javnosti dali do znanja da posjeduju originalni i zanimljiv glazbeni izričaj na koji svakako treba računati u budućnosti. 

Svojim će nam riječima predstavljati sebe, svoju glazbu, planove i snove. Kakav trag žele ostaviti svojim djelima, kako se snalaze na sceni, koliko su upućeni u zaštitu svojih autorskih prava i koje su pjesme njihovi „potpisi“. Na ova i druga pitanja s kojima se susreću na svom glazbenom putovanju, tražit ćemo odgovore svakog tjedna.

Gošća prve emisije bit će nasmijana i simpatična kantautorica Lucija Ćustić, javnosti poznatija kao Luce! Autogram koji nam je dala Zagrepčanka (u pripremama za nastup u velikom pogonu Tvornice kulture 19. listopada!) gledajte od 24. do 30. rujna na CMC-u ili na našem YouTube kanalu.

Želite li pomoći da se portreti mladih autor(ic)a koji vam se sviđaju digitalno prošire i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu, slobodno ih podijelite uz #Autogram.

„Autogram“ s emitiranjem na CMC TV-u počinje u ponedjeljak, 24. rujna, a moći ćete ga pratiti radnim danima u 12:00 sati, te subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati.

 

HDS ZAMP na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.