x

Natječaj za 13. Međimurski festival zabavne glazbe (Mef)

Poštovani autori, pjevači, pozivamo Vas na renomirani 13. Međimurski festival zabavne glazbe koji se i ove godine održava u Toplicama Sv.Martin, u četvrtak 12. studenog 2015., uz pokroviteljstvo Hrvatskog društva skladatelja i HRT-a. Svi koji imaju želju sudjelovati na Festivalu obavezni su izvršiti prijavu skladbe elektronskim putem najkasnije do: 01. rujna 2015. godine na e-mail organizatora Festivala: info@mef-hr.com

Svaki sudionik natječaja, mora ispuniti slijedeće uvjete: 

Slanjem skladbe na natječaj autori jamče da su iste nastale unatrag 6 mj. i da su isključivi nositelji autorskih prava. U slučaju bilo kakvih sudskih sporova po ovom pitanju, svu odgovornost i štetu snosi autor. Autori nemaju pravo naknadnog povlačenja odabranih skladbi. Autori odabranih skladbi obvezuju se u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata natječaja potpisati s organizatorom nakladnički ugovor, ukoliko to ne naprave organizator će diskvalificirati prijavljene skladbe.

Autori šalju kvalitetnu snimku sa sinkroniziranim vokalom i matricu bez vokala, dva primjerka teksta s potpisom autora i notni zapis. 
Autori izabranih skladbi u cijelosti prihvaćaju uvijete ovog natječaja i prenose na organizatora pravo da se skladba:
* javno izvede
* snimi na nosačima zvuka i slike
* prenosi putem radija i televizije

Prednost pri odabiru dobiti će one skladbe, koje će koristiti elemente međimurskog melosa. Odabrani izvođači na festivalskoj večeri pjevaju uživo uz pratnju festivalskog orkestra.

Umjetnički direktor:
Mladen Burnać

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.