x

Informirajte se o najnovijim aktivnostima HDS ZAMP-a, te glazbenim događanjima.

Emisija "Glas autora" na Radiju 101

Svakog radnog dana, od 15:10 sati, u programu Radija 101 moći ćete poslušati emisiju "Glas autora" nastalu u suradnji sa stručnom službom ZAMP i Hrvatskim društvom skladatelja.

Emisija će se fokusirati na rad hrvatskih autora i skladatelja, njihove najnovije aktivnosti, izdanja i koncerte, ali i na rad stručne službe za zaštitu autorskih muzičkih prava. Naći će se mjesta i za brojne projekte HDS-a kao što su RockOff Festival novog zvuka, Zagrebački festival, Jazz.hr, Muzički biennale i sl. Također, "Glas autora" educirat će o problematici autorskih prava, ostvarivanju autorske naknade, a mladim će se autorima i glazbenicima nuditi savjeti i rješenja za probijanje kroz labirinte glazbene industrije.

Osim novosti i najava, u emisiji vas očekuju ekskluzivni intervjui, gostovanja, a za ubuduće su planirani i posebni radijski mini koncerti renomiranih domaćih izvođača.

Ovog tjedna predstavljaju se izvođači RockOff festivala, a propustite li današnju emisiju, kao i sve naredne, možete je poslušati na našem Soundcloud kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.