x

Informirajte se o najnovijim aktivnostima HDS ZAMP-a, te glazbenim događanjima.

Sve je spremno za 63. Zagrebački festival – festivalska kompilacija od srijede u prodaji!

Sve je spremno za 63. izdanje Zagrebačkog festivala koje će se ovog petka, 22. siječnja, održati u dvorani Kornati (Slavonska avenija 6), s početkom u 20 sati! Uz izravan televizijski prijenos, svoje će aktualne radijske hitove predstaviti Ana OpačakAntonela DokoDamir KedžoDiktatoriElena StellaNoaSanja, Zec & MarinkoGiulianoHari RončevićIvan Ive ŽupanovićKeops feat. Renata SabljakKristina BobanLeteći OdredMarijan Ban, Marko ToljaMila ElegovićPavelPravila IgreSilente i Žanamari.

Pjesme su već osvojile radijski eter - deset singlova nalazi se na službenoj HR top 40 listi emitiranja, a sve pjesme publici će od srijede biti dostupne na festivalskoj kompilaciji na svim prodajnim mjestima Tisak Medije ili putem Deezera.

Zagrijavanje za festival počinje već u četvrtak, 21. siječnja, od 19 sati u zagrebačkom Basta Gourmet Baru, a tom prilikom bit će dodijeljeno priznanje za najemitiraniju pjesmu prošlogodišnjeg, 62. Zagrebačkog festivala.

Kao poseban gost ovogodišnjeg Festivala nastupit će talijanska zvijezda i dvostruki pobjednik Sanrema, Marco Masini. On će u revijalnom dijelu programa izvesti svoje tri uspješnice s kojima je osvojio srca talijanske publike, ali i naklonost glazbene kritike: L'uomo volante, Ci vorebbe il mare i Che giorno è.

Uz dva voditeljska para, Anu Radišić, Nevenu Rendeli, Antu Casha i Franu Ridjana, zabava je zagarantirana gledateljima u dvorani te pred malim i velikim ekranima. Ne propustite 63. Zagrebački festival u petak, 22. siječnja u 20 sati, a više informacija saznajte na službenim web i Facebook stranicama festivala.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.