x

Informirajte se o najnovijim aktivnostima HDS ZAMP-a, te glazbenim događanjima.

HUP poziva na panel političkih stranaka o kreativnim industrijama

Predizborno vrijeme je najbolja prilika za sve političke opcije da pokažu kako vide sadašnjost i budućnost hrvatskih kreativnih i kulturnih industrija, uključujući i glazbu. Hrvatsko društvo skladatelja i njegova stručna služba ZAMP, kao članovi HUP-Koordinacije KKI pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, prenose sljedeći poziv:

 

Poštovani,

u ime Hrvatske udruga poslodavaca i HUP-Koordinacije kreativnih i kulturnih industrija pozivam Vas na panel raspravu „Kreativne i kulturne industrije – ključ gospodarske prekretnice“ koja će biti održana u četvrtak, 22. listopada 2015., s početkom u 12:00 sati, u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), Radnička cesta 52/1, Zagreb.

U predizborno vrijeme, kada političke stranke hrvatskoj javnosti predstavljaju svoje gospodarske programe odlučili smo potaknuti raspravu o položaju kreativnih i kulturnih industrija. Na taj način želimo doprinijeti definiranju stajališta o tome kako učiniti trendove pozitivnima i naglasiti ulogu kreativnih i kulturnih industrija u razvoju konkurentnosti Hrvatske i rastu gospodarstva.

Na panel raspravi sudjelovat će predstavnici „Domoljubne koalicije“, koalicije „Hrvatska raste „MOST-a nezavisnih lista“ i stranke ORaH.

Svoj dolazak ljubazno molim potvrdite na mail; jasminka.martinovic@hup.hr  najkasnije do 21. listopada 2015.

S poštovanjem,

Jasminka Martinović
direktorica granskih udruga


Radnička cesta 52, 10000 Zagreb
t + 385 1 4897 568
f + 385 1 4897 556
jasminka.martinovic@hup.hr
www.hup.hr

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.