x

Informirajte se o najnovijim aktivnostima HDS ZAMP-a, te glazbenim događanjima.

Poziv na susret autora u Splitu

Prvi srpanjski vikend Split će još jednom obilježiti u znaku glazbe i glazbenih nota, a tu priliku iskoristit će i stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja za susret s autorima iz Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

U jedinstvenom prostoru Gotičke dvorane Muzeja grada Splita (Papalićeva 1), u subotu, 4. srpnja 2015. u 11 sati, HDS ZAMP organizira susret sa svojim članovima iz Splita i okolice na kojem će podrobnije biti predstavljeni rezultati poslovne 2014. godine te sve novosti vezane za funkcioniranje Društva. Poziv na susret otvoren je, ne samo redovnim i pridruženim članovima HDS-a, već i svim zainteresiranim glazbenicima, predstavnicima medija i svima ostalima koje zanimaju aktivnosti Društva i način funkcioniranja ZAMP-a.

U godini u kojoj slavi 70. obljetnicu, Hrvatsko društvo skladatelja pokrenulo je brojne nove projekte s ciljem ostvarivanja interesa svojih članova, a stručna služba ZAMP svakodnevno radi na poboljšavanju usluge o čemu svjedoči činjenica kako su ove godine autori i nositelji prava ostvariti ukupno čak 7,5 % veće prihode u odnosu na prethodnu. O svemu tome govorit će Darko Bakić, zamjenik glavnog tajnika HDS-a, Tajana Brzović, voditeljica Odjela članstva HDS ZAMP-a i Milan Majerović Stilinović, voditelj Sektora za komunikaciju i odnose s javnošću HDS ZAMP-a koji će biti i na raspolaganju za sva pitanja i prijedloge članova.

Nadamo se da ćete dolaskom na ovaj susret prepoznati svoj interes i tako se uključiti u aktivnosti Hrvatskog društva skladatelja koje već 70 godina postoji upravo radi Vas! 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.