x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Naš Intro ponovno u offline izdanju

Naša radionica Intro ponovno je nakon dugo vremena održana uživo, naravno u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama. Radionica je u subotu, 25. rujna održana za sudionike finala 25. HGF-a Zabok koji već godinama podupiremo temeljem našeg BTL natječaja.
Na našoj radionici, mladim smo bendovima na praktičnim primjerima, "od sobe do stagea", predstavili evoluciju jednog benda i izazove koji ih čekaju u labirintu glazbene industrije, pojasnili izvore prihoda i način obračuna autorskih honorara kad se njihova djela krenu javno koristiti, emitirati ili postavljati na internetske platforme, mreže i servise. 
Ove godine su u finalu HGF-a nastupili mladi autorski bendovi MUNCHMEN (Zagreb), RICH MAN (Zadar), SEARCH (Zagreb), kao i prošlogodišnji pobjednici HGF-a koji se već nalaze u našoj bazi autora ZEBAS (Zagreb). Mladim bendovima i autorima, ove se godine nastupom na bini pridružio i naš član skoro punih 20 godina Edo Maajka.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.