x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Nadahnuće - 7 obrada Dina Dvornika koje morate čuti!

Od 158 autorskih djela Dina Dvornika koliko ih je evidentirano u bazi HDS ZAMP-a, značajan dio inspirirao je i njegove kolege koji su nekim od najpoznatijih Dinovih hitova udahnuli novi život. Mi smo izdvojili 7 obrada koje morate čuti, a vas pozivamo da nam putem inboxa naše Facebook stranice javite obrade koje su vas posebno dojmile!

Najveće Dinove hitove imat ćete priliku čuti tijekom festivala "Aj cha" koji će se od 18. do 20. kolovoza održati u Splitu, a kulminirat će velikim koncertom Dinovih prijatelja, „splitske dice“ Marijana Bana i Nene Belana, uz službeni tribute bend, Nikolu MarjanovićaJinxeSongkillerse i razne goste iznenađenja. HDS ZAMP s ponosom je podržao ideju i realizaciju festivala!

U međuvremenu, pogledajte i infografiku "Dino Dvornik - legenda u brojkama" te što o vječnom sjaju nepobjedivog autorskog uma Dina Dvornika kažu oni koji su s njim surađivali.

Nadahnuće - 7 obrada koje morate čuti:

Majke - Hipnotiziran

     

Sane - Ja bih preživio

   

Ivana Kindl - Ljubav se zove imenom tvojim

   

Klapa Kampanel - Zašto praviš slona od mene

   

Marko Tolja - Ti si mi u mislima

Natali Dizdar - Pelin i med

   

Zemlja Gruva - Zašto praviš slona od mene

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.