x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Karlovačko RockOff predstavlja... Rezerve

Jučer smo na našim stranicama predstavili Antu Casha, a danas su na redu Rezerve koje gledamo u petak, 2. listopada, na Karlovačko RockOffu u zagrebačkom klubu Katran, zajedno s već spomenutim Cashom, Grettom, Lucasom i Jam Ritualom...

„Naš novi samac zove se ''Daj poljubac''. Pjesma je nastala tako da je Šime bija na bazenu i smislija je po teksta jer je bija zaljubljen. Otišli smo u Tučepi i smislili je do kraja, tribalo nan je tri dana“, objašnjava Tomo Miladinović koji o inspiraciji za pjesmu ima zanimljiv odgovor: „Ima jedan lik na Braču koji prodaje inspiraciju. Znamo ga priko Spajića“.

Što se tiče očekivanja od RockOffa, tu nema dileme: „Mi očekujemo pobjedu na festivalu. U slučaju da ne pobjedimo, smatrat ćemo ovaj festival namještenim!“. Sličan je odgovor i na pitanje što se može napraviti za još bolji plasman mladih bendova: „To nije naša stvar, mi znamo šta ćemo“.

Objasniti zvuk Rezervi nekom strancu ili strankinji uopće ne bi bio problem: „Naoružani strpljenjem i razumijevanjem, dane bi provodili s njom dok ne shvati...“, zaključio je Miladinović.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.