x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Karlovačko RockOff predstavlja... NoA

Nakon uspješnog prošlotjednog otvaranja Karlovačko RockOff festivala u zagreabčkom klubu Katran, ovog petka, 18. rujna, na redu je nova runda Karlovačko RockOff finalista: BarbariLudwigManntra i NoA!

Za početak predstavljanja, popričali smo s Elvisom Sršenom (NoA)...

Na Karlovačko RockOff festivalu predstavljaš se singlom "Sve što želim". Koja je priča iza pjesme?

Pjesma je nastala nakon što sam se preselio u Split, moj drugi dom. To mi je osobno najdraža i najkompletnija pjesma do sad, proizvod je kratke, ali slatke nemoguće ljubavne priče...

Što planiraš za svoj nastup u Katranu?

Na festivalu nastupam sa obnovljenim i pojačanim bendom, pridružit će nam se tri članice gospel zbora Mihovil: Jules,Lucy i Antea, saksofonist Željko Barač, a tu su i novi članovi, gitarist Damir Rakić i basist Luka Brodarić.
Od festivala očekujem dobre vibracije, kvalitetnu publiku i širenje horizonta. Kao i svi, nadam se plasmanu i nastupu u finalu, a o nagradama nisam ni razmišljao. Naravno, bilo bi lijepo osvojiti nešto, ali glazba i svirka ispred svega. 

Kakav je tvoj pogled na aktualno stanje hrvatske glazbe?

Javnost sluša ono što im se opet i opet i opet iznova servira, sustavna lobotomija. Sve je naopako već duže vremena. Ni sam ne znam otkud mi tolika volja i entuzijazam za raditi ovo što radim, ali ne brinite, imam je za tri života!

Što savjetuješ publici uoči svog nastupa?

Budite neopterećeni, otvorena srca i pripremite se na ples. Čak i na moje lagane pjesme se može fino plesti. Ritam je glavna snaga FunkBlastersa i mene. 

Više na službenoj Facebook stranici.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.