Pridružite nam se u #zajednozaglazbenu i pomozite i vi glazbenoj školi u Sisku

Velikim koncertom na Svjetski dan glazbe glazbenici iz cijele Hrvatske još jednom će posvjedočiti kako je glazba najljepši način da podijelimo radost, učinimo nešto dobro i budemo zajedno za glazbenu i sretniju budućnost Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku i Petrinji. U organizaciji HRT-a, uz suradnju s HDS-om i HGU-om večeras se na zagrebačkom Prisavlju slavi glazba uz prijenos na Prvom programu HTV-a te Drugom programu Hrvatskog radija.

Nakon prošlotjednog uručivanja čeka i isplate 250 tisuća kuna prikupljenih u prvom dijelu akcije hrvatskih skladatelja i HDS ZAMP-a „Playlista za Glazbenu u Sisku“, pozivamo sve građane da se uključe u akciju #zajednozaglazbenu i pozivom na humanitarni broj telefona 0609003 doniraju svojih 5 kn + pdv te tako pomognu, uživajući pritom u prekrasnoj glazbi.

Učenici glazbene škole, mladi ljudi koji tek otkrivaju svijet glazbe, organizirajući koncerte pred svojom školom nekoliko dana nakon velikog potresa, pokazali su nam što znači voljeti glazbu te kako znaju da glazba u njihovom gradu ne smije utihnuti. Humanitarnim koncertom oni veliki, stariji i poznati glazbenici zahvalit će mladim ljudima iz Siska i Petrinje na najljepši način: izvodeći glazbu za njih! Ujedno će i sve nas potaknuti da telefonskim pozivom osiguramo novac za kupnju instrumenata koji su im potrebni.

Pridružite nam se svojom donacijom i pozivom na humanitarni broj telefona 0609003, akcija traje sve do 27. lipnja!