Učinkovitim korištenjem digitalnih alata na mrežama do bolje promocije i honorara

Europski savez skladatelja i autora pjesama (ECSA) organizira besplatni webinar "Trokut kapaciteta: Raskrižje između glazbe i tehnologije" koji će se održati 21. svibnja u 17:00 sati.

Trokut kapaciteta je serija besplatnih webinara koje podržava EU program Kreativna Europa, a ovo je izdanje posvećeno svim autorima glazbe koji žele upoznati nove digitalne alate. Ovaj će se webinar fokusirati na to kako kao glazbenik možete graditi i njegovati internetsku publiku, istovremeno učeći o mogućnostima koje nude nove platforme i društveni mreže. Naučite nove načine kako se online povezati s mrežom skladatelja i kantautora, kako poboljšati svoju profesionalnu karijeru ili kako predstaviti i sinkronizirati svoju glazbu.
Globalna zdravstvena kriza istaknula je važnost digitalne tehnologije i temeljnu potrebu prilagodbe novim tehnologijama. Zato je sada više nego ikad ranije za glazbene autore nužno razviti vještine i iskoristiti sve mogućnosti promocije i zarađivanja na društvenim mrežama.

Potvrđeni govornici za ovaj webinar su: Linda Portnoff (Tangy Market), Josh Greenberg (Green Mountain Lodge), Justin Gray (MDIIO) and Carlotta De Ninni (The Creative Passport)

A razgovor će ispred ECSA-e moderirati Helienne Lindvall.

Naučite više o digitalnim alatima i mrežama i na ovom linku prijavite svoje sudjelovanje.