AUTOGRAM: Rezerve: "Glazba nam predstavlja bijeg i zabavu"

31. siječnja 2019. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture dodijeljene su prve Rock&Off nagrade, a onu za "Veliki prasak godine" dobile su "Rezerve". U navedenoj se kategoriji glasalo za novog izvođača koji je autorskim albumom, pjesmom ili koncertnim nastupom/ima (jednim ili svim navedenim elementima) značajno obilježio hrvatsku glazbenu scenu u prošloj godini. O pobjedniku je odlučivalo čak 64 novinara iz 40 medija i prema njihovoj odluci, upravo su "Rezerve" proizvele "veliki glazbeni prasak".

Bend čine Šime Lalić (pjevač), Ante Puharić (gitara), Tomislav Miladinović (bubanj), Leon Lužija Andrijašević (klavijature) i Igor Mrsić (bas gitara). Osnovani su 2014. godine, a 2018. objavljen je njihov autorski album prvijenac "Ravno u zamku" u izdanju Croatia Recordsa. Simpatični dečki iz Makarske snimili su "Autogram" tjedan dana uoči dodjele Rock&Off nagrada, pa je tako ovaj zabavno-glazbeni mini portret/intervju, zabilježen u pravi trenutak. Pogledajte kako su se zabavili snimajući ga u "Muzeju 80-ih" u Zagrebu.

Što je sve potrebno da bi se uspjelo živjeti od glazbe? U emisiji Ante ekskluzivno otkriva definiciju "dobre pjesme"! Što glazbenicima najviše smeta? Kako nastaju njihove pjesme i koliko traje taj proces? Pjesmu "Ne voli, ne voli" čiji spot gledamo na kraju emisije obilježili su, kako kaže Tomislav, "šlagerski akordi" i poseban trenutak kad se "Vratija Šime". "Rezerve" u Autogramu gledajte na CMC TV-u, u tjednu od 4. do 10. veljače, od ponedjeljka do petka u 12 sati, subotom i nedjeljom u 12 i 18 sati.

"Rezerve" službena Facebook stranica 

Tko je još sudjelovao u "Autogramu" pogledajte OVDJE

Rezerve u 60 sekundi