Moja pjesma - Rudolf Dvorski o pjesmi "Najlipša si": "Ićo, imamo hit 100%"

Uvijek radim pjesme za određene pjevače. Tako je moguće da pjevač uvijek potpuno prenese emociju moju pjesme“, otkrio nam je Rudolf Dvorski predstavljajući u emisiji „Moja pjesma“ svoju pjesmu „Najlipša si“ koju izvodi Ivica Sikirić Ićo.

Ovaj dugogodišnji hit, koji i danas - nakon petnaestak godina - mami emocije, nastao je gotovo u trenu. Refren mu se u mislim pojavio sasvim nenadano dok je s Ivicom Sikirićem Ićom išao na jedan intervju na kojem je, da zauvijek ne izgubio te stihove i glazbu, odlučio ne govoriti. Po povratku je na diktafon u samo 5 minuta snimio cijelu pjesmu koju je imao u mislima i Ivici rekao: „Evo je, imat ćemo hit 100%“. No ova pjesma i cijeli album bili su i prvi producentski radovi onda mladoga glazbenika, a danas jednog od najboljih hrvatskih producenata, Igora Ivanovića. Zašto je Rudolf Dvorski tada odabrao raditi baš s njim, kako su stvorili album na kojem se osjetila njihova pozitivna energija i zašto je za njega glazba nešto posebno, otkrijete u ovotjednom izdanju emisije „Moja pjesma“.

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.