Poziv na susret autora u Splitu

Prvi srpanjski vikend Split će još jednom obilježiti u znaku glazbe i glazbenih nota, a tu priliku iskoristit će i stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja za susret s autorima iz Splita i Splitsko-dalmatinske županije.

U jedinstvenom prostoru Gotičke dvorane Muzeja grada Splita (Papalićeva 1), u subotu, 4. srpnja 2015. u 11 sati, HDS ZAMP organizira susret sa svojim članovima iz Splita i okolice na kojem će podrobnije biti predstavljeni rezultati poslovne 2014. godine te sve novosti vezane za funkcioniranje Društva. Poziv na susret otvoren je, ne samo redovnim i pridruženim članovima HDS-a, već i svim zainteresiranim glazbenicima, predstavnicima medija i svima ostalima koje zanimaju aktivnosti Društva i način funkcioniranja ZAMP-a.

U godini u kojoj slavi 70. obljetnicu, Hrvatsko društvo skladatelja pokrenulo je brojne nove projekte s ciljem ostvarivanja interesa svojih članova, a stručna služba ZAMP svakodnevno radi na poboljšavanju usluge o čemu svjedoči činjenica kako su ove godine autori i nositelji prava ostvariti ukupno čak 7,5 % veće prihode u odnosu na prethodnu. O svemu tome govorit će Darko Bakić, zamjenik glavnog tajnika HDS-a, Tajana Brzović, voditeljica Odjela članstva HDS ZAMP-a i Milan Majerović Stilinović, voditelj Sektora za komunikaciju i odnose s javnošću HDS ZAMP-a koji će biti i na raspolaganju za sva pitanja i prijedloge članova.

Nadamo se da ćete dolaskom na ovaj susret prepoznati svoj interes i tako se uključiti u aktivnosti Hrvatskog društva skladatelja koje već 70 godina postoji upravo radi Vas!