Nova gostovanja predstave „Od tišine do glazbe“ u Istri i Primorju

Uspješna suradnja Teatra Erato i HDS ZAMP-a se nastavlja. Nakon premijere u zagrebačkom klubu Sax u veljači ove godine, predstava „Od tišine do glazbe“ odigrana je u Splitu u sklopu 25. Porina, te ju je tijekom prve sezone pogledalo više od 2000 djece iz cijele Hrvatske. Na početku nove sezone Ivan Đuričić, Domagoj Mokrović i Saša Miočić kreću na turneju po Istri i Primorju. U Puli, Rijeci, Triblju i Bujama ovu će glazbenu komediju tijekom listopada pogledati profesori i učenici iz desetak škola!

Ponosni smo što predstava nastavlja svoja gostovanja diljem Hrvatske uz našu podršku i što su, posebno najmlađi, prepoznali vrijednost ovog spoja zabave i glazbenog obrazovanja“, rekao je Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a.

Ivan Đuričić, glumac, producent i autor dramaturške obrade i prilagodbe stihova za hrvatsku verziju ove, u originalu slovenske predstave autora Jure Ivanušiča i Marka Vezovišeka, u pripremama za nove izvedbe izjavio je: „Zovu nas škole odasvuda na što smo posebno ponosni. Uspjeh ove predstave još je veći kada se uzme u obzir činjenica da je riječ o gotovo u potpunosti privatnom projektu. Iako smo prošle godine dobili pozitivno stručno mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje i Ministarstva znanosti i obrazovanja o predstavi, projekt je financiran gotovo u cijelosti privatnim sredstvima. Hvala HDS ZAMP-u što nas medijski i financijski podržava kako bi predstava došla do što većeg broja ljubitelja (povijesti) glazbe i onih koji će to tek postati“.


„Od tišine do glazbe“ možete pogledati i u Zagrebu, 28.10. u 18 sati i 29.10. u 20 sati u Klubu Vinyl. Sve aktualnosti i najave novih gostovanja pratite na službenoj Facebook stranici „Od tišine do glazbe", kao i na web stranici HDS ZAMP-a