Moja pjesma: "Pitali momci" je ultra pozitivna pjesma

„Pitali momci čija sam
Čija sam dok ne svane dan
Pitali oni, šutim ja
Ljubav je moja skrivena…“ 

Ovog tjedna o ultra pozitivnoj pjesmi - "Pitali momci" - govori njen autor Bruno Kovačić, koji ju je prije 20-ak godina napisao za tadašnju djevojku, današnju suprugu Ivanu Plechinger Kovačić. „Tu pjesmu jednostavno volim jer ima neku vedrinu i finu otvorenost. Nastala je u vrijeme Ivanine 'etno' faze i svi su voljeli pjevati taj 'e'“, prisjeća se Bruno koji se 2014. godine priključio humanitarnoj inicijativi HDS ZAMP-a Playlista za Slavoniju, te se za ovu pjesmu odrekao tantijema u korist poplavljenih područja u Slavoniji.

Ivana Plechinger Kovačić, izvođačica i, uz supruga gošća ove emisije, sa smiješkom govori o nastanku pjesme: „Sjećam se kad mi je Bruno rekao: 'Napisao sam nešto jako bedasto'. Na to sam mu rekla: 'To mi prvo moraš odsvirati, to hoću čuti! Ta pjesma je bila jedna od mojih zastava“. Planira li Ivana ponovno aktivno zapjevati? Otkrijte sami…

Kada se rodiš u glazbenoj obitelji, od glazbe ne možeš pobjeći. Zato je najbolje spojiti "ugodno s korisnim" te okupiti… obiteljski bend! „Pjesma ima tu dječju komponentu, melodija je jednostavna, laka za intonirati i pjevati. Posebno se svidjela našim sinovima pa smo je odlučili obnoviti, zapjevati s njima, te u novom aranžmanu dodati višeglasje“, zaključio je Bruno, a vi pogledajte ovaj veseli spot i poslušajte kako to zvuči kad se udruže Ivana i njezini momci:

 

 "Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.