Moja pjesma: Gabi i Marijan Jelenić: „Zahvalni smo na pjesmi 'Dio tebe'“

„Kad se probudiš, upali desni kazetofon!“. Ovu je poruku prije više od 20 godina Marijan ostavio Gabi na kuhinjskom stolu. Gabi je dobila zadatak poslušati demo snimak pjesme „Dio tebe“ za koju je Marijan tu noć zapisao tekst u svoju „radnu autorsku bilježnicu“. Ostalo je povijest – povijest benda „Nola“.

„Pjesma je tek kasnije pokazala svoj puni potencijal. U tom trenutku nisam mogla pretpostaviti da će nas ona odrediti kao bend i da ćemo 20 i nešto godina kasnije pričati samo o njoj“, kazala je Gabi u emisiji „Moja pjesma“.

Poslušajte na koji su način prije vremena društvenih mreža javnosti predstavljali svoje pjesme i kako su dolazili do feedbacka publike. „U to vrijeme ništa se nije dogodilo 'instant', postojao je određeni proces stvaranja, rađanja, pa i trajanja“, rekla je Gabi.

Kako u njihovom domu nastaju pjesme, što za njih predstavlja „vrhunac stvaralaštva“, što Marijan radi kada izgleda kao da spava i zašto su posebno zahvalni na ovoj pjesmi koju svi prepoznajemo već po uvodnom leitmotivu pogledajte ovdje:

 

"Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.